}

Härlig Lördag!

Så skönt att äntligen vilja vara på sitt rum och sova här också, nu när det är klart & fint. Nu vill ja aldrig lämna rummet ;) 

Fick besök utav storebror med familj, det var mysigt. De åkte för en stund sen. 

Ligger i sängen, lyssnar på musik & är lite social. Brukar inte vara det så ofta faktiskt! Men nu har det blivit ändring på det ! 


Hoppas ni har en bra lördag :) 




Some Quotes.

 

When you finally understand

Today has been a good day. My mood and feelings are in balance, and life feels pretty okey. 
And pretty okey, is very great from how it used to be. I do things like i did before, but my life besides has change so much! in just 3weeks.Like actually have this feelings for real, that it won't go away like before. It's so much easier when you stop overthinking things, and when you put down your walls for the people you care about. I feel more alive, and both confidens and the happiness, because i finally changed my fears to nothing. Yes, fears are nothing when you finally understand that also you deserve LOVE, happiness and good people in your life. 
 
 

Don't let the storms ....

Igår lades en ny matta i mitt rum, snyggt! Men smells like shit. Limmet i mattan osar i hela lägenheten. Spyr. 
Haha men ska man va fin får man lida pin och antar att det gäller allt. 

På torsdag fortsätter dom med renoveringen, gött! Då blire tapitsering på rummet & vardagsrummet. Hoppas det blir bra :) annars... Haha 


När det händer något dåligt så händer något bra oftast efter. Det tar visserligen lite tid kanske, berors på. Men när något går snett så får man inte tänka att allt går åt helvete. Tyvärr kan allt gå åt helvete också, men då får du inte glömma dig själv, vem du är och vem du vill vara & allt du vill göra. Du får inte glömma dina mål & drömmar! 






"Jag har absolut inget att le för"

Det är när du slutar tänka sådär mycket på allt ( framförallt på saker som man inte vet något om i förväg) Det är då du kan börja andas lättare, släppa alla tunga stenar du bär på och oron och rädslan! Det som tar sådan extrem energi från oss. HELT i onödan! 
 
Nej, jag vet, det är inte alla som har något att le för. Eller rättaresagt, de flesta har alltid något dom bär på som tynger ner än. Jag är än av dom. Men "jag har absolut inget att le för", det stämmer inte alls. 
Ler du inte för din familj, vänner, andra nära så har du iallafall EN jäkla bra sak att le över. 
DIG SJÄLV. 
 
Sluta övertänka och oroa dig själv. Och oroar man sig, så får man se till att inte oroa sig längre. Man får helt enkelt lösa saken. Det är sjukt onödigt att oroa sig för saker som inte finns eller hänt. 
 
Ta det som det kommer, du kan ändå inte göra annat i slutet. 
 
 
Ta hand om dig själv. 
 
/ Sophie* 
 
 

Remember:

 

Be a good one.

Fick lite små besök utav pappa och bror igen. Roligt ! 
De åkte nyss och jag kom på att jag har något viktigt och göra... 
något jag är för lat för att göra, men måste ;) haha 
Ska bära ut säng och lite annat från mitt rum till ett annat. Byta rum? Nej, kommer några imorgon, då de ska byta matta i golvet. Var ju på tiden att dom startar igång med renoveringen. 1 år senare typ. Idioter. 
Jaja, det händer iallafall innan nästa år så det är ju tur för dom. 
Så ja, får väl starta igång och bära ut alla grejer. Som tur är har jag inte så mycket saker ! 
 
 
 / Sophie * 
 
 
 
 

Lördag

Sitter & färgar håret nu. Utväxt som vanligt. Kändes som en evighet sedan förra gången,haha, var dags så att säga! 

Annars idag har jag bara sovit, ringde min bror & han å farmin kom förbi en sväng. De lämnade en liten påse med lite gamla saker. Såsom anteckningar, två gamla brev & två bilder på mig å min bror. Vi var så små & det känns i hjärtat när man ser den lilla flickan & vilket liv hon fick. Men så tänker man på den man är Idag & vilket bättre & underbarare liv som finns framöver. 


Ja en sådär lördag får jag väl säga. Tankarna slipper man inte undan så lätt men jag mår okej så det räknas mer än att lägga energi på tankarna. 


Nu blir det att fortsätta färga håret, sitta å vänta drygt 1h, duscha och sen blir det säkert film :) 




Ibland får man sluta övertänka

"Följ ditt hjärta,men ta hjärnan med dig"


Ibland följer man hjärtat, eller va man tror att hjärtat säger. Då kan det ibland vara bra med hjärnan som kan få dig tänka till & kanske får dig förstå att just det inte är vad du behöver. 

Men ibland tänker vi även för mycket. 
Och då följer man inte hjärtat alls istället. 

Så.. I vissa fall får man sluta övertänka och gå på känslan. Känns det bra så är det bra. 

Följ ditt hjärta 
Ibland behöver man bara hänga på, så löser sig det mesta av sig självt. 


Allting blir bra. Tillslut. 






Om du inte vet, så välj själv.

Man har än massa tankar, och det jobbiga är väl förändringar. Det är nog ett av de jobbigaste sakerna som kan ske. Det kan handla om saker man måste börja göra, saker man måste sluta göra. Vissa saker man måste släppa taget om, eller kämpa extra för. Ja, små som stora, så är förändringar stort och jobbigt steg som vi alla måste ta mer eller mindre. Ett bra verktyg inför förändringar är iallafall en stor nyckel till vad som helst, och som kan göra det svåra lite lättare att hantera, nämligen - Att tänka positivt. 
 
Tro mig, jag vet hur det känns när man hör de orden. 
"öh vadå positivt? I denna negativa värld? " 
"Löser väl ingenting genom att tänka positivt" 
"Mitt liv suger och jag har och haft ett jobbigt liv. Så jag har all rätt att vara negativ, arg och må dåligt" 
 
Ja, och massa andra tankar. Men du vet hoppet? Det sista som lämnar människan. Hoppet är en slags positivenergi. Positiv tanke. När livet går åt helvete, så är hoppet där och hoppas på bättre dagar. 
Är någon elak, så är hoppet där och hoppas på att personen ändrar sig, säger förlåt, eller att man helt enkelt hoppas på att man träffar på/lär känna någon snällare som behandlar dig bättre. 
När du vill ge upp och så pass att du faktiskt inte orkar leva mera, så är hoppet där oavsett vad. 
Oavsett om du vill ge upp och står på vägen, så kommer hoppet aldrig lämna än. 
 
Hoppet har räddat mig. Jag har och haft en tuff uppväxt och livet jag lever idag är lika tufft nu som då. 
Men hoppet om att bättre dagar finns framför mig, har blivit så mycket mer än bara ett hopp förängångskull. 
 
Om man hamnar på en isig väg, hal och snöig. Då ska man inte stanna eller backa. 
Man ska fortsätta åka på den vägen, men man ska bara ta det extra försiktigt. 
Vill du någonstans så kommer det inte alltid finnas lätta vägar att gå, men det innebär inte att du måste gå tillbaka för det. Utan, fortsätt framåt! Ta det bara lite lugnare när det krävs. 
Och är du lugnare inom dig, så blir det lugnare även utåt. 
Dvs. Tex: Om du känner inre stress, så blir även livet stressigare. 
 
Sånna här perioder när man inte vet hur man ska känna sig. Man vet inte om man mår dåligt eller bra, eller inget eller allt. Så kommer det en tanke upp i huvet som är värt att påminna sig om: 
" Om du inte vet, så välj själv. Och välj positivt "  
 
 
/ Sophie* 
 
 
 

Älskade barnet

Idag fyller min älskade brorson år. Det har gått redan 2 år och det är svårt att förstå att tiden gått så fort. Han har lärt sig än massa på kort tid och det är inte bara hans ålder jag inte kan förstå, jag kan knappt förstå att vi haft sådan tur att han finns! Han är bland det bästa som någonsin hänt mig
Jag minns första gången jag höll i honom och matade honom. Första gången jag fick en puss och kram ifrån honom. Första gången han sa mitt namn. En riktig gåva ifrån nåvan. Mitt ängla barn. Jag kände inte att jag hade något att leva för, sedan kom detta underbar barnet till världen och den tanken ändrades snabbt. 
Han är så lik mig på många sätt. Och det känns som att han är en del utav mig. Och det är han ju! 
Jag ska föralltid skydda honom. Jag är en stolt faster och hur dålig världen än må va, så vet jag att han kommer bli en bra person, för han är redan helt underbar. 
 
Grattis min fina brorson! 
Du är det bästa som finns. 
 
 
 

My feelings

 
 
 

You're the first face that I see

Why i don't wanna lose you? 
Why is that even a question? 
The answear would always be the same
You made me feel a new kind of feeling i've never felt before, a feeling i can't describe
But it's also that kind of feeling i don't wanna lose, cause i know none else can never make me feel that way. 
So, no. I don't wanna lose that feeling you make my soul feel, and i don't want to lose you.
Not now, not never. 
 
 
 
 
 
 

 
 

I will come around. I always do for you

 

Ifrågasätt inget !

Har du gjort ett val så behöver du inte ifrågasätta det jämt. Känner du något behöver du inte ifrågasätta det. Osv. 
Du ska aldrig ifrågasätta dig själv & det du känner! Om det du känner sedan ändras så acceptera det. Och lika dant med valet du gjort. Acceptera från början också. 

Tiden är för dyrbar för att oroa sig, 
För att vara rädd och ledsen
För att tänka för mycket. 
Tiden är för dyrbar för att kasta bort det på bråk & på människor som får dig må dåligt. Det finns bra saker att känna för att det är meningen att man ska kunna göra det! Så njut av det bra oavsett vad det är. 


Och när du väl insett detta så ifrågasätt inte. Acceptera & ta vara på allt. 




Not close enough to hurt me

Låt ALDRIG någon ta åt sig äran på din bekostnad. Låt inte någon ta åt sig äran och be dig tacka dom för något som DU gjort själv. 

Att överleva varje helvete det gjorde jag själv & det med eller utan dig. Jag hade aldrig överlevt om det inte vore för mig själv. Du ska inte ha äran för att jag LEVER idag, för att JAG tagit mig såhär långt. 

Du kan dock få ett stort tack för att du visade din riktiga sida så att jag äntligen kunde inse vilken typ du är. Den typ av "människa" folk mer än gärna håller sig undan från. Du kan va sådan här om du tror att du är en bättre människa som aldrig gör fel, men det är DU som kommer stå helt ensam. Ingen vill stå vid någons sida, bredvid någon som trycker ner någon annan. Du är inte ett dugg olik de människor som förstörde mig. Men jag har tack å lov inga likheter med er hemska ruttna människor. 

Den enda som ska ha äran för vad JAG åstadkommit i mitt liv är jag själv. Så bara för era liv är misslyckade innebär det inte att ni kan förstöra någons liv, dom överlever och ni tar äran för hur långt personen gått. Nope, ni har tagit mycket ifrån mig men ni kommer aldrig, då menar jag ALDRIG, kunna ta min ära och stolthet ifrån mig. 



Jag ville slita & rycka ut hjärtat som blöder inuti. Men inget är värd att spillas för er. 








Det kan väl bli som förr

You can do your best and if that's not enough, then you have to find someone who think it is. I have find that "someone" but it's not perfect all the time. Much is on progress and have it's ups and downs. But it's okey, cause i Don't want perfect - i want true. 

Right now it feels like the star are on way down, and even if it's a big fall. Maybe it's a sign. And whatever this is.. I'll really hope you,the star you are to me, can come back to me. Because i need you my beautiful light. 


I hear your voice in Every sound 
I see your face in Every Crowd 
It won't go away 
But Everytime i feel you near 
I close my eyes and turn to stone
Cause the Only thing i fear, 
Is to see you better of alone. 


/Sophie 



Should i know something? tell me then..

Idag är det en 'okej' dag, kunde såklart varit bättre på vissa fronter. Men det löser sig nog i guess. 
Idag har jag bara kollat serie, och även fortsatt på en till bok! Det är en ny bok, och detta är andra dagen jag skriver. Jag har ju än massa böcker på lager men jag är ju som jag är och vill påbörja än massa haha. Man får passa på att skriva nu när man har energin till det ! 
 
Ja ni... påtal om inget ;) ska börja plugga lite här hemma! Nej, inte för betyg eller för att jag måste. Utan jag känner att jag vill göra något. Jag ska börja med spanska :) lär mig själv ! Vad har man inte internet till ;)
Sist jag hade spanska var när jag gick i 6an, och då gick jag knappt (tyvärr) på lektionerna. 
Men det är aldrig försent  att lära sig något ! :) Men språket är alltså inte så okänt för min del. 
 
 
Nu ska jag studera lite, skriva på boken, kolla serie och vart annat. 
Hoppas ni har haft en bra dag och låt ingenting störa er. 
bara le och gå vidare :D 
 
 
/ Sophie* 
 
 
 

Don't forget

 
 

I have to do it .. now!

ooooh, why can't i be the one i am? I mean.. i'm funny, why do i think we wouldn't have something to talk about when i talk all the time, when we talk about everything and nothing? 
I talk much, but i also think TO much. Afraid to lose, afraid of you seeing me with different eyes when we finally can see eachother between four eyes. 
I'm toooo afraid of something none can even tell, before it's happening. 
"omg". 
Why do i do this to myself? And for the record, to you? to us? 
I HAVE TO DO SOMETHING FOR REAL, and that's NOW. 
Are you in? Let's go. 
 
 
 
 
En låt som betyder mycket för mig..
 
 
 

Since the day I left you
I hear your voice in every sound
Since the day I left you
I see your face in every crowd
It won't go away!
But every time I feel you're near
I close my eyes and turn to stone
Cause now the only thing I fear
Is seeing you're better off alone

Cut out my eyes
And leave me blind
Cut out my eyes
And leave me blind

With the weight of the world upon me
I can't hold my head up high
So if you see me on the streets
Turn away and walk on by
Cause after the beauty we've destroyed
I'm cascading through the void
I know in time my heart will mend
I don't care if I never see you again

Cut out my eyes
And leave me blind
Cut out my eyes
And leave me blind

Girl (boy), I told you
After all we've been through
I don't wanna be by myself!
Girl, I told you
That it would tear me in two
If I see you with someone else

Cut out my eyes
And leave me blind
Cut out my eyes
And leave me blind

Cut out my eyes
And leave me blind

 

 

 

Man ska möta sina rädslor sägs det.. men att möta någon som betyder något? varför skulle det vara svårare. Mycket är komplicerat, men det blir ändå vad man gör det till. Så varför göra det komplicerare än vad det redan är. 

 

Det är dags nu. Att ta detta steget också 

 

 

/ Sophie*

 

 




Paket

Paket ifrån 
 
 
MIYO DOLL FACE COMPACT POWDER > CREAM 02

"Ett mjuk och skönt puder som sitter bekvämt hela dagen. Passar alla hudtyper och finns i 4 ljusa nyanser, speciellt anpassade till skandinavisk hudton. MIYO's puder är hypoallergenisk och dermatologiskt testad." 
 
Tycker detta puder är både billigt och bra, och ett puder jag köper flera gånger. 
>> Visa produkt << 
 
 
ÖGONBRYN/FRANS-FÄRG svart 
 
 
 
ISADORA WAKE UP MAKEUP SPF 20 färg 02 SAND 

"Wake Up Make-up ger din hud ny lyster och minskar trötthetstecken.

Den smälter sammetslent vid applikation och förenar sig perfekt
med huden. Trollar bort små ojämnheter och fina linjer.
Aktiva ingredienser som hyaluronsyra, oligopeptider och panthenol
ger en intensiv fuktighetsbehandling. SPF 20 skyddar mot solens
skadliga strålar.
Medium-täckande och passar alla hudtyper. " 

Testade denna produkt lite snabbt och fick en känsla utav att den påminner lite om BB-creams. Får nog testa den fler gånger för att kunna avgöra om jag gillar den eller ej. 

>> Visa produkt <<

 
 
WET N WILD MEGA EYES DEFINING MARKER ULTRA BLACK 
Eyeliner 

Testat en gång och tycker den var OK. Vet inte om jag kommer köpa den fler gånger men det märks väl. Den var lätt att applicera ( tyvärr är det en stor chans att man får hem torra eyeliners-pennor ) så jag föredrar nog med penselform. 
 
 
 
 
LP TELESCOPIC MASCARA CARBON BLACK 
 
Rätt dyr mascara men gillar den verkligen och det bara efter en gångs användning! Borsten är väldigt unik, ger mycket färg på fransarna och gör även fransarna längre, och håller hela dagen. Man får vara lite försiktig när man applicerar, då det kommer väldigt mycket färg på fransarna. 
 
Värt att testa! Kolla även på detta klipp om mascaran 
( Vissa gillar tjockare, vissa lite mer naturligare ) 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

That funny

Helt slut efter dagen! Kan inte förstå hur jag orkat hålla mig vaken såhär pass, och klockan är inte ens halv 9 än..
Trött, lite små ledsen fast vet inte varför. Eller jo, klart jag vet varför men vet inte om det är värt å va nedstämd över det rättaresagt. Men tyvärr kan man inte veta allt. 


Ska lyssna lite på musik å sådär, ligga i söffa & slappa & somnar säkert ... 


Imorn lägger jag upp mitt paket ! 



Början på mitt nya liv

Stressig dag och hela jag var som en jävligt stor känslobomb! Idag är det början på mitt nya liv. 
Jag kan känna det också. Tagit det största steget i hela mitt liv. Ett större steg än vad de flesta behöver göra, men jag gjorde det. Jag klarade det ! Detta jag gjorde ska jag inte bara ge mig en liten klapp på axeln för, nej detta är något väldigt stort. Ska krama mig själv haha, ska skrika ut vilken stark människa jag är. För det är jag! Stark som bara den. Jag kan fortfarande inte smälta detta, förstår knappt vad som skett. 
Men det viktiga är.. att jag känner i hjärtat. I made it.  
 
Detta var en början, men det innebär inte att allt är över nu, eller att jag kan hoppa av lycka för första gången. Eller att jag kan sluta må dåligt. Men det är början! Och det innebär att jag kommer klara resans gång och med tiden kommer jag kunna fylla mig själv med lyckligheter. Bara jag mår bra så kommer det vara tillräckligt för att känna lyckan. 
 
 
jag är så glad att jag har dom jag har också. Denna gången tänker jag inte låta mitt mående styra mig mer. Tänker inte bygga upp en stor betong vägg mot allt å alla. Jag ska släppa in betydelsefulla människor och sålänge dom behandlar mig bra så ska jag låta dom stanna. Inga goodbye's anymore! <3 
 
 

Nu är jag hemma igen. Tar det lugnt. Njuter av dagen och det jag gjorde. Andas in, andas ut. Känner lugnet. 
Lyssnar musik och bara ler så mycket jag kan. Fick hem mitt paket idag. Blir kanske ett inlägg senare ikväll, eller så blir det imorgon. :)
Ha en underbar dag ! Och varför inte - Ha ett underbart liv! Ta vara på det minsta lilla. Nej, inte enbart för att man inte vet om morgondagen finns, utan ta vara på det minsta lilla för det behöver du. Gör dig själv stark med de sakerna. Va inte rädd. Va inte rädd för att släppa in människor i ditt liv, va inte rädd för att göra saker. 
Va inte rädd för att göra dig själv stolt. Säg att du är stolt över dig själv, för det borde du vara. 
 
 
/ Sophie*
 
 
 
 
 
 
 
 

En styrkegivande dag

Tänk att det man trodde var borta helt och hållet,aldrig försvunnit, bara gömt sig lite grann åt sidan. Men som nu är tillbaka igen. Det kanske händer att det blir samma sak igen å känslan om att det försvunnit kommer tillbaka. Men vet man hur det är så får man lita på den magkänslan. Då behöver man inte känna att det som knappt börjat redan tagit slut. 


Jag behövde denna dagen. 
Nu kommer jag somna gott och med en styrka inför morgon dagen. 



Gonatt 






Låt till mig

Detta är en refräng som min bästavän gjorde till mig för ett tag sen. Vi ska säkert göra resten av låten tillsammans, får se hur det blir framöver! Tycker den va så fin iallafall. Jag behövde den så jag kunde förstå hur mycket jag betyder. Och det gör jag nu :) 
Tack Joakim ! 
 
 
 
Kolla in fler låtar han gör, grymma! 
 
 
 

Påminna sig själv & andra !

När något bra händer, så tror man automatiskt att det bra ska vara så hela tiden! Känner du igen dig? 
Jag vet att det bra aldrig varar länge... det känns inte som att det varar lika länge som det dåliga iallafall. 
Man brukar säga " Sug på karamellen ", det vill säga, lär dig njuta medans det varar ! 
Men så kommer jag där och bara biter sönder karamellen, för jag vet att de kommer ta slut någongång, så istället för att njuta för stunden så tar jag hellre slut på det direkt. Det är ett skyddsmoment. Man är så trött på att det bra alltid ska ta slut, medans det dåliga aldrig dör ut ! Det är lika dant med att vara älskad. Man är så van att bli lämnad och sårad på hemska sätt, att man tillslut lämnar dom man älskar först, innan dom gör det. 
 
Jag är fortfarande i det tänktesättet än idag, men jag försöker iallafall lära mig och bli av med det. 
För jag har insett nu att jag har många fler som älskar mig än jag tror, och jag betyder så mycket för många. 
Så det är dags att betyda något för sig själv också! 
 
Även om det är lätt att vara efterklok de flesta gånger, så är det bra att påminnelser finns. 
Man får påminna sig själv, och man får påminna andra om det viktigaste. 
 
 
/ Sophie* 
 
 
 

Ditt val i ditt liv, påverkar inte bara dig själv

Hon gjorde ett val i sitt liv som påverkade mitt liv ännu mer än hennes. Så.. i alla dessa år har jag kämpat och beskyddat alla andras liv, förutom mitt egna. Jag har fått kämpa för mitt liv också, för att kunna överleva allt jag gick igenom och går igenom. Men hade inte jag redan funnits i andras liv, så skulle jag inte heller behållt min plats på jorden. Varje val man gör, påverkar inte bara sig själv. Det påverkar alla som du träffat, som du pratat med. 
 
Hon kunde tänkt på det. Hade hon kunnat vrida tillbaka tiden och gjort allt annorlunda, så skulle hon inte gjort det även om hon säger det. För hon kommer aldrig någonsin förstå hur mycket det valet påverkat mitt liv. 
Hur mycket jag än förklarar, kommer hon aldrig förstå min smärta. Hon kommer aldrig se mig på det sättet som jag vill att en sådan person ska se på mig. Och jag kommer aldrig se det jag vill se. För det finns inge mer. 
 
Nu ska jag förängångskull kämpa för mitt egna liv, och göra de val som jag själv mår bäst utav. 
Jag ska ta hand om mig själv, för det kommer vara ett val som inte kommer påverka någon annan negativt. 
 
 
/ Sophie* 
 
 
 
 
 
 
 

When you have to change

Att man ibland måste förändras, innebär inte att du måste förändra hur du ser ut eller din personlighet. Utan bara ditt sätt att tänka, ditt sätt att hantera vissa saker. Har man kört fast någonstans så måste man våga ändra för att kunna gå vidare. Hitta en lösning som funkar för att inte längre sitta fast på samma plats. Det är inte lätt att förstå och inse det, och ännu svårare att börja tänka så! 
 
Låt det ta den tid som behövs, men låt det inte ta allt för lång tid. Tro mig, det är inte värt att sitta och vänta på att något ska hända, när det är än själv som kan se till att det händer! 
 
/ Sophie*
 
 
 

You, there, when

 

Truth will be there

Sooner or later, the truth will always set free. 
And soon, it's my truth who will be heard. 
 
For every step i take, for every move i make 
I will change peoples life, and i will be happy in my own. For once. 
 
 
Tack så mycket för de människor som påminner mig om det bra i livet och det bra hos mig själv. 
Jag behöver få höra det många gånger. 
 
 
 
 "Give me love like never before,
'Cause lately I've been craving more,"
 
 
 

Elsas Värld

Fick besök igår utav bror och hans fina familj. Jag och T3S gick ut en liten runda och det var gött, sen gjorde vi inte så mycket mer än å bara umgås. Dom stannade över natten, så dom åkte precis hemåt. 
Nu sitter ja å kollar på de nya avsnitten ( Äntligen! ) av Elsas Värld. Var längesedan man såg det, då dom hade uppehåll som de flesta serier osv. 
 
 
 
 
 

i wonder everything

It's Always a different between -this- and -that-. But i don't think you know, and i don't think i... 
well, whatever. I'm trying so hard to understand who you are, but even if we matters to eachother, it doesn't feel like before between us. i don't know how to make it better, how to be. 
 
I'd just wanna be drunk, feel nothing.. so i can't come back to reality and know .. that i'm totally lost. 
I don't wanna feel lost. But i am. A lost soul. 
 
 
I wondering much, but i don't think that's matter, cause all this is a question without an answear. 
 
/ Sophie* 
 
 
 

Hey Baby, there ain't no easy way out

 
 
Well I won't back down, no I won't back down
You could stand me up at the gates of hell
But I won't back down

Gonna stand my ground, won't be turned around
And I'll keep this world from draggin' me down
Gonna stand my ground and I won't back down

Chorus
Hey baby, there ain't no easy way out
Hey I will stand my ground
And I won't back down

Well I know what's right, I got just one life
In a world that keeps on pushin' me around
But I'll stand my ground and I won't back down

Hey baby there ain't no easy way out
Hey I will stand my ground
And I won't back down
 
 
 
 
 

I caused you the same pain, people ALWAYS caused me before.

When we fight, i always say you are like everyone else. Just like 'them'. 
But when we not fight, i say you are different, someone speciall. 
I know now why you are confused by this words. But trust me, you are different. 
Cause my heart wouldn't feel ..that, if you weren't. 
I miss the time when it used to be "we" even if it wasn't we for real yet. 
But then came a night, when i was hurt, when i was someone else but me. 
I Don't know who i was. The person i don't wanna be, is for sure. 
The night i lost respect, trust, and the best thing i've ever "had"..you. 
Your friendship. 
 
I said " i will make it up to you, even if it takes my whole life to do it. " 
But then you said.. that's nothing you can take away. 
I know... But i will make it up to you anyway. 
 
I caused you the same pain, people ALWAYS caused me before. 
I'm so sorry. Truly sorry, and i say this from my heart. 
 
Jag trodde du, som alla andra, skulle skada mig. Såra mig. Få mig att hata mig ännu mera. 
Men.. Nu var det jag som såra dig, och det var det sista jag ville. Och jag skulle aldrig göra om det.
Vad du än tror. Det gör så ont i mig, och förstår hur du känner.. 
Om jag ska vara ärlig... jag trodde inte du skulle bry dig lika mycket som du gjorde. 
Men nu vet jag..
 
 
Hata mig inte, jag hatar mig själv redan. 
Och det är inte lite. 
- Jag hatar inte mig själv för att jag bara är en stor idiot, 
utan för att jag sårade dig, den person jag bryr mig så mycket om.